Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Франківський суд Львова

Вівторок, 27 лютого 2018, 16:03

На Львівщині екс-судді загрожує ув'язнення за підробку документів

Франківський суд Львова

Завдяки махінаціям судді замовник отримав незаконно землю та будинок на Пустомитівщині.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокуратура завершила досудове розслідування та скерувала до Франківського районного суду Львова обвинувальний акт щодо 64-річного колишнього судді, який підозрювався у підробці документів та зловживанням службовим становищем.

Як встановили у прокуратурі, на початку 2011 року екс-суддя одного із районних судів Львівщини, порушивши закон, склав та видав підроблене рішення суду у інтересах третьої особи. До сфальсифікованого документа він вніс неправду про право власності на 0,2 га земельної ділянки на Пустомитівщині та житлового будинку площею майже 49 кв.м.

Такі дії судді кваліфіковано як зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки, та службове підроблення.

За вчинене йому загрожує від 3 до 6 років ув’язнення, трирічне позбавлення права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю та сплата штрафу від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.