Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Лідія Котеляк

Середа, 28 лютого 2018, 11:40

Котеляк не обрали головою Нацслужби здоров'я

Лідія Котеляк

Вчора стартував конкурс на посаду керівника Національної служби здоров'я України.

Про це повідомила в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора Національна комісія з питань вищого корпусу державної служби серед 14 кандидатів обрала керівника Національної служби здоров’я України.

"Переможець конкурсу має великий позитивний досвід у сфері охорони здоров'я. Олег Петренко є досвідченим менеджером та одним з експертів, котрі розробляли концепцію реформування системи охорони здоров'я, покладену в основу закону щодо змін фінансуванні медицини", – наголосила Уляна Супрун.

За її словами, на новій посаді Петренко маж побудувати  унікальну для системи охорони здоров'я України службу, а НСЗУ забезпечуватиме кардинально новий принцип відносин між людиною та медичною системою.

Наразі рішення про призначення переможця конкурсу на посаду голови Нацслужби прийматиметься на засіданні уряду.

Нагадаємо, конкурс на посаду керівника Національної служби здоров'я України стартував 27 лютого 2018 року, а участь у конкурсі взяли 14 кандидатів, серед яких була й Лідія Котеляк, народний депутат України 2012-2014 рр. ВО "Батьківщини", яка пройшла у Верховну Раду від Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.