Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Середа, 28 лютого 2018, 18:15

28 лютого: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 28 лютого, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію, що у Москві померла Тетяна Карпова – найстаріша актриса Московського академічного театру імені Маяковського, яка народилася в Україні.

Тетяна Карпова померла на 103-му році життя, вона народилася у Харкові в 1916 році і прожила там до 17 років, після чого поїхала в Москву. 

 

Актриса зіграла понад півсотні ролей. До 2011 року вона продовжувала працювати в театрі. Вперше вона вийшла на сцену в 13-річному віці в спектаклі Куліша в театрі "Березіль" (режисер Лесь Курбас). У 1932-1934 роках грала на сцені Харківського молодіжного робочого театру "Темафор" (Театр малих форм).

У кіно Тетяна Карпова знімалася рідко. Кращі ролі – Сурмілова в кіноопереті "На підмостках сцени" Костянтина Юдіна та Клавдія Іванівна в кінокомедії "Теща" Сергія Сплошнова.

Цей запит набрали понад 2 тисячі українців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.