Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

гроші

volyn24.com

П'ятниця, 2 березня 2018, 14:30

На Львівщині посадили в тюрму бухгалтерку за розкрадання коштів лісгоспу

гроші

58-річній головній бухгалтерці одного з лісгоспів Львівщини суд призначив 5 років тюрми за розкрадання 173 400 гривень бюджетних коштів.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Нещодавно суд виніс призначив покарання головній бухгалтерці одного з лісгоспів Львівщини у виді позбавлення волі на строк 5 років (з іспитовим терміном один рік) із позбавленням права обіймати посади, пов’язані із розпорядженням бюджетними коштами на один рік.

Як встановили правоохоронці, 58-річна головна бухгалтерка підприємства впродовж 2013-2015 років видавала з каси гроші під звіт для використання їх на господарську діяльність лісгоспу.

Втім частину цих коштів у касу так і не повернули. Також відсутні звіти про їхнє використання за призначенням. Загалом лісопідприємству було завдано збитків на 173 400 гривень.

За привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем скоєне у великих розмірах фінансистці було повідомлено про підозру за ч.4 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.