Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

реклама наркотиків на стінах Львова

патрульна поліція Львова

Понеділок, 5 березня 2018, 11:04

На Сихові патрульні спіймали юнаків, що рекламували на стінах наркотики

реклама наркотиків на стінах Львова

Вчора, в 12:00 год. дня, на Сихові патрульні спіймали двох 18-річних юнаків, що будинки і паркани розписували рекламою наркотиків.

Про це повідомила патрульна поліція Львівської області.

Вчора, 4 березня, близько 12:00 год. дня, патрульні отримали повідомлення про пошкодження майна на вулиці Монастирського. Заявник повідомив, що невідомі особи балончиком з аерозольною фарбою розмальовують фасади будинків.

Перевіривши прилеглі вулиці, патрульні на вулиці Зубрівській виявили двох осіб, які почали втікати, як тільки побачили поліцейський автомобіль. Під час втечі чоловіки викинули два балончики з фарбою.

"Поліцейські їх наздогнали та зупинили. Особи нервували, плуталися в своїх поясненнях та заперечували свою причетність до нанесення написів на стіни будинків. Офіцери перевірили їх у базі даних та з’ясували, що 18-річні чоловіки вже попадали в поле зору правоохоронців, а один із них притягався до кримінальної відповідальності за наркотики та має відкрите провадження за опір працівнику поліції", – йдеться у повідомленні патрульних.

Як встановили інспектори, на розмальованих стінах були посилання на сторінки в мережі Інтернет, за якими відкривалася сторінка з продажу наркотичних речовин.

На місце події скерували слідчо-оперативну групу. Слідчі виявили й інші докази, що можуть підтверджують причетність даних громадян до продажу наркотичних речовин. Чоловіків доставили до Сихівського відділу поліції для встановлення всіх обставин справи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.