Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

філармонія

zbruc.eu

Вівторок, 6 березня 2018, 16:24

Львівській національній філармонії бракує грошей на зарплати

філармонія

Керівництво закладу звернулось до обласної ради.

Про це сьогодні йшлося на комісії з питань культури,історико-культурної спадщини, туризму, духовного відродження та засобів масової інформації Львіської обласної ради, – повідомляє кореспондент Варіантів.

Закладу бракує 8 мільйонів гривень. Представники філармонії запевнили, що промоніторили ситуацію по філармоніях обласних центрів України і виявили, що заробітна плата у львівській є найнижчою серед решти обласних філармоній.

"Є загроза існування колективу, ризик відтоку кадрів", – припустили вони.

Комісія з питань культури,історико-культурної спадщини, туризму, духовного відродження та засобів масової інформації Львіської обласної ради вирішила звернутись до Департаменту культури, національностей і релігій, управління туризму і курортів облдержадміністрації, керівництва ЛОДА і обласної ради, аби посприяли популяризації філармонії, залучили більше відвідувачів на події. Про цю ситуацію повідомлять також бюджетну комісію облради.

Нагадаємо, торік влітку філармонія отримала статус національної.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.