Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Арена Львів

arenalviv.com.ua

Понеділок, 12 березня 2018, 14:22

На "Арені Львів" вже видно сліди руйнування, – Гірняк

Арена Львів

Стадіон "Арена Львів", який має мільйонні борги, сьогодні вже руйнується.

Про повідомив заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк на своїй сторінці у Facebook.

За підсумками наради щодо "Арени Львів" Володимир Гірняк зауважив, що на стадіоні, який звели спеціально до Євро-2012, сьогодні вже видно сліди руйнування. 

"Маємо відразу дві слабких ланки у питанні майбутнього цього об’єкта: борги і не здана в експлуатацію 2-га черга будівництва. Звідси – неможливість ефективно використовувати Арену. Відсутність постійного клубу також суттєво впливає в мінус, тому слід негайно налагоджувати співпрацю у цьому напрямку. Ще одне: стадіон новий, а вже помітні сліди руйнування та занепаду, тому є велике питання до якості виконаних робіт і тут необхідний відповідний аудит. Я нагадаю, що сюди було вкладено дуже велику суму", – написав Володимир Гірняк.

Також він зазначив, що уже найближчим часом у Львівській обласній раді створять робочу групу, яка витягуватиме "Арену Львів" із боргів і шукатиме механізм здачі в експлуатацію 2-ї черги.

Нагадаємо, раніше Володимир Гірняк наголошував, що для того, аби здати в експлуатацію 2-гу чергу "Арени-Львів", потрібно 334 млн грн.

Зазначимо, станом на грудень 2017 року, "Арена Львів" мала 700 млн грн боргу. 

Також Львівська облрада розглядала можливість прийняття "Арени Львів" в комунальну власність.

Фото прес-служби Львівської обласної ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.