Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

маршрутки

Середа, 14 березня 2018, 16:31

Через ремонт вулиці Личаківської у Львові змінять схему руху 7 маршруток

маршрутки

З 16 березня перекриють для руху вул. Личаківську від вул. Б. Котика до вул. Долішньої.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради. 

Як заявив сьгоодні заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак, наразі роботи з ремонту вул. Личаківської зосередженні на відрізку від вул. Б. Котика до вул. Черемшини, а з 16 березня стартує ремонт наступної ділянки дороги.

Відтак, з 16 березня перекриють для транспорту ділянку від вул. Черемшини до вул. Долішньої. 

Сьогодні по вул. Личаківській курсує 11 маршрутів громадського транспорту. З них змінять маршрут руху автобуси №5Н, №15, №24, №29, №36, №39, №47а, натомість чотири маршрути №5а, №50, №18, а також соціальний маршрут для студентів ЛНУ ім. І. Франка змін не зазнають. 

"Маршрут №36 буде об’їжджати через Кривчиці, як і 5а. Маршрут №29 розділяємо: тобто один автобус їде до вул. Долішньої, тоді мешканці проходять пішки до вул. Б. Котика і там пересідають на другий автобус маршрут №29. Пересадка буде безкоштовна. Для цього пасажирам у першому автобусів даватимуть відповідні квитки, які вони віддадуть у другому автобусі. Маршрут №39 курсуватиме від вул. Некрасова. Усі інші автобусні маршрути будуть їхати через вул. Зелену, потім виїздитимуть на вул. Мечникова і по маршруту", – пояснив в.о. начальника управління транспорту міськради Олег Партика.

Нагадаємо, ремонт вул. Личаківської стартував  з березня 2017 року, усі роботи виконує компанія "Онур", орієнтовна вартість яких становить 6 млн євро.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.