Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

перекриття руху

Четвер, 15 березня 2018, 09:35

Центр Львова ситуативно перекриватимуть через приїзд президента Австрії

перекриття руху

Сьогодні орієнтовно до 16:00 год. патрульні ситуативно перекриватимуть рух у центральній частині міста, світлофори переведуть у блимаючий режим.

Про це Варіантам повідомила речниця патрульної поліції Львівщини Катерина Рибій.

Сьогодні, 15 березня, орієнтовно з 09:00 до 16:00 год., рух у центрі Львова ситуативно перекриватимуть через візит президента Австрії Александра Ван дер Беллена.

"Будуть ситуативні перекриття за 5 хвилин до проходження кортежу і під час нього. Світлофори переведуть у жовтий блимаючий режим швидше. Усюди будуть регулювальники", – зазначила Катерина Рибій.

Маршрут президента Австрії Львовом не оприлюднюють із міркувань безпеки.

Зазначимо, як повідомила прес-служба Львівської міської ради, Александер Ван дер Беллен прилетів до Львова вчора ввечері. Він відвідує Львів у межах офіційного візиту в Україну.

Сьогодні президент Австрії матиме зустріч із керівництвом міста та області, а також поспілкується з молоддю. Разом із ним Україну відвідує потужна делегація представників ділових та бізнесових кіл Австрії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.