Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Володимир Москаль

volynpost.com

П'ятниця, 16 березня 2018, 09:35

За хабарництво мер Сколе отримав шість років ув'язнення

Володимир Москаль

Суд визнав виннив міського голову Сколе Володимира Москаля в отриманні хабара у 18 тис грн.

Про це повідомляє видання Skole-Today.

Вчора, під час розгляду справи про вимагання та отримання хабара міським головою Сколе Володимиром Москалем, суд визнав його винним та призначив покарання – 6,5 років ув’язнення з конфіскацією майна, а його спільнику-юрисконсульту – 5,5 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Наразі адвокати підсудних не погоджуються з оголошеним вироком та готуються подавати апеляцію на протязі 10 днів.

Нагадаємо, Володимира Москаля та юрисконсульта Сколівської міськради затримали на хабарі ще 10 серпня 2015 року. Вони отримали від підприємця 18 тис грн за оренду комунального майна із зменшенням плати за користування приміщенням.

Судове провадження триває вже кілька років. Зокрема, ще восени 2015 року прокуратура Львівщини скерувала до суду кримінальне провадження щодо звинувачення Москаля у корупції.

Тоді ж його ненадовго відсторонили від займаної посади, а суд обрав посадовцю запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із альтернативою сплати застави у розмірі 48 тис грн.

Однак у липні 2016 року строк відсторонення Москаля від виконання обов’язків міського голови, згідно з рішенням суду, закінчився і він повернувся на посаду мера міста.

Володимир Москаль з 1999 року до 2010 року був приватним підприємцем у сфері роздрібної торгівлі паливо-мастильними матеріалами, напоями та продуктами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.