Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

інвестиції у Львівщину

Вівторок, 20 березня 2018, 12:42

Львівщина отримала пропозиції на розробку більше 500 інвестиційних проектів

інвестиції у Львівщину

Львівська ОДА пропонує інвесторам понад 700 земельних ділянок.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як заявив сьогодні під час звіту про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області у 2017 році голова Львівської ОДА Олег Синютка, минулоріч у області понад 400 інвестиційних проектів, база інвестиційних об’єктів складала понад 700 земельних ділянок та площ, на яких раніше розташовувались промислові та інші споруди.

"Станом на 1 березня у нас на супроводі є 502 інвестиційних проекти. Ту динаміку, яку ми взяли минулого року – кожного тижня вводили в дію по два нових виробництва, – цілком реально не лише продовжити у 2018 році, але й зберегти у 2019 році", – додав Олег Синютка.

Синютка додав, що минулоріч в області  відкрили понад 80 нових виробничих потужностей та створили понад 8 тисяч робочих місць.

Сума залучених інвестицій склала понад 150 млн доларів, а прямі іноземні інвестиції становили 52,4 млн доларів.

Нагадаємо, за підсумками 9 місяців 2017 року Львівщина посіла 7 місце серед областей України за рівнем соціально-економічного розвитку, однак понад 26 млн доларів інвестували у Львівщину компанії з Кіпру.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.