Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

книжкова толока

ПАТ «Миколаївцемент»

Прес-реліз,   Середа, 21 березня 2018, 11:14

ПАТ «Миколаївцемент» компанії CRH в Україні закликало людей стати екологічно свідомими

книжкова толока

16-18 березня ПАТ «Миколаївцемент» компанії CRH в Україні взяло участь у головній культурно-мистецькій події Миколаївщини – «Книжковій Толоці 2018» та започаткувало на ній одразу декілька екологічних традицій.

Про це повідомляє ПАТ «Миколаївцемент».

Зокрема, підприємством було запроваджено еко-акцію «Книгу за макулатуру!». Кожні 5 кг використаного паперу, які принесли відвідувачі виставки, представники компанії обміняли на книгу.

«Цю акцію ми започатковуємо на Толоці, щоби спонукати людей берегти довкілля. З 2011 року працівники нашої компанії разом зі своїми дітьми та сім’ями зібрали понад 11 тонн макулатури, а значить зберегли приблизно 140 дерев», – прокоментувала провідний інженер з охорони навколишнього середовища ПАТ «Миколаївцемент» Юлія Гіке.

Також, під час Толоки з ініціативи Компанії CRH здійснювався прийом відпрацьованих батарейок та енергозберігаючих ламп, які передано на  утилізацію спеціалізованим підприємством.

Дана акція триватиме й надалі, і кожен мешканець уже має можливість викинути використані батарейки у спеціальні контейнери у м. Миколаєві по вул. А.Шептицького, 82 та вул. В.Великого, 6 в будь-який час.

«Турбота про довкілля починається із кожного з нас, тому компанія CRH наголошує на важливості сортувати сміття. Не викидайте у загальні відходи небезпечні предмети: батарейки, лампи із ртуттю, ртутні термометри! Щоби покращити наше довкілля, перевірте графік стоянок Еко-Буса на сайті http://city-adm.lviv.ua/lmr/eko-bus і здайте використані лампи та батарейки до спеціального контейнера», –  закликала  мешканців стати екологічно свідомими Юлія Гіке.

Зазначимо, до складу компанії CRH в Україні входять три цементні підприємства: ПАТ «Подільський цемент», ТОВ «Цемент» і ПАТ «Миколаївцемент».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.