Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Тарас Гнида

dt.ua

Середа, 21 березня 2018, 11:40

Гниду відсторонили від посади керівника Залізничної РА за хабарництво

Тарас Гнида

Затриманого на хабарі голову Залізничної РА Тараса Гниду відсторонили від посади на два місяці.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Зазначимо, посадовця викрили 16 березня, коли він отримав 105 тис грн хабара за сприяння у веденні господарської діяльності родичам одного із посадовців та допомогу у працевлаштуванні.

Наразі йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди в значному розмірі для себе за вчинення такою службовою особою в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, будь-якої дії з використанням свого службового становища).

Також Галицький районний суд Львова обрав Гниді запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави у 140 960 грн.

Нагадаємо, у грудні 2017 року міський голова Львова Андрій Садовий призначив Тараса Гниду головою Залізничної районної адміністрації. До цього він очолював Франківський район.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.