Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Четвер, 22 березня 2018, 13:01

У Львові створили комунальне Львівське радіо

Львівська міськрада

Львівські депутати створили ЛКП "Львівське радіо" та виділили йому 2 млн грн.

Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати прийняли рішення про створення львівського комунального підприємства "Львівське радіо". Це рішення підтримали 47 депутатів.

Радіо підпорядковуватиметься департаменту розвитку міськради та працюватиме на базі Музею Львівського радіо, Львівського медіа хабу та молодіжного медіацентру.

У статутний фонд підприємства, яке знаходитиметься на вул. Князя Романа, 6, депутати виділили 2 млн грн із бюджету міста.

Основними напрямами діяльності "Львівського радіо" буде: створення та організація роботи Львівського молодіжного медіа-центру, створення та організація роботи Львівського медіа-хабу, розробка концепції та організація роботи Музею Львівського радіо.

Нагадаємо, минулоріч у місті створили Інститут стратегії культури, який займатиметься координуванням усіх культурних закладів міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.