Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

П'ятниця, 30 березня 2018, 12:03

Садовий планує перевірити ринок Південний на дотримання вимог протипожежної безпеки

Андрій Садовий

У місті перевірять усі торгові та дитячо-розважальні центри Львова щодо безпеки перебування людей.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив сьогодні під час засідання виконавчого комітету міський голова Львова Андрій Садовий, у місті мають превести комплексну перевірку усіх торгових та ігрових центрів, де перебувають діти, щодо дотримання безпеки у цих закладах.

"Ми перевіряємо всі торгові комплекси, всі приміщення, де збираються діти, і різні ігрові комплекси, які у нас є збудовані. І ми публічно доносимо інформацію до людей за наслідками перевірки", – додав міський голова Львова.

За його словами, усі результати перевірки планують оприлюднити орієнтовно через місяць, наприкінці квітня або ж на початку травня.

Також Садовий додав, що першочергово потрібно піревірити на дотримання вимог протипожежної безпеки  ринок "Південний" у Львові.

Нагадаємо, нещодавно уряд вирішив провести масштабні перевірки громадських закладів України на пожежну безпеку.

Щодо Львова, то станом на сьогодні торгово-розважальний центр "Форум Львів" не впускає інспекторів Державної служби з надзвичайних ситуацій для проведення перевірки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.