Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

опалювальний сезон

Понеділок, 2 квітня 2018, 15:33

У Львові призупиняють опалювальний сезон

опалювальний сезон

У зв’язку із прогнозованим потеплінням, від завтра у Львові планують призупинити опалювальний сезон.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив директор ЛМКП "Львівтеплоенерго" і в.о. директора ЛКП "Залізничнетеплоенерго" Степан Пакіж, від завтра, у зв’язку з потеплінням, у місті планують призупинити опалювальний сезон.

"Від завтра можуть бути численні звернення від мешканців про призупиненння подачі опалення. Тому плануємо призупинити опалювальний сезон. Якщо температура далі підніматиметься, то опалювальний сезон цього тижня може бути завершений", – наголосив Степан Пакіж.

Теплопостачання планують призупиняти після 10:00 год ранку. Бюджетним установам опалення можуть продовжити подавати на основі звернень від керівництва закладів.

Нагадаємо, що в опалювальному сезоні 2017-2018 року ЛМКП "Львівтеплоенерго" подавав тепло до 197 освітніх закладів (школи, садочки), 51 медичного закладу (лікарні, поліклініки), 1624 житлових будинків, а  ЛКП "Залізничнетеплоенерго" – до 42 закладів освіти (школи і садочки), 6 медичних установ та 525 житлових будинків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.