Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Назар Холодницький

Вівторок, 3 квітня 2018, 11:59

Холодницького звинувачують у розголошенні даних розслідування

Назар Холодницький

Однак Назара Холодницького наразі не звільнятимуть з посади керівника Аантикорупційного бюро.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Сьогодні керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького викликали на допит до Генеральної прокуратури України.

"Дві статті інкримінуються: примушування давати свідчення свідка та розголошення даних розслідування. Не заарештували, не запідозрили, все нормально, будемо триматися. Я розумію, які відносини були у САП та НАБУ із цим департаментом. Я не бачу сенсу давати будь-які покази. Якщо я йду, то виконувати обов'язки буде перший заступник. Питання процесуальні всі може виконувати лише заступник генерального прокурора. Всі призначення прокурорів треба погоджувати з генпрокурором. Тут не буде жодного втручання в діяльність", – наголосив Назар Холодницький.

Нагадаємо, раніше Генпрокуратура направила скарги до кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів на Холодницького у рамках кримінальної справи, яку спільно з прокуратурою розслідує Національне антикорупційне бюро.

Львів'янина Назара Холодницького призначили керівником Спеціалізованої антикорупційної прокуратури 30 листопада 2015 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.