Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Шевців

Четвер, 5 квітня 2018, 14:35

Шевців не розжився готівкою на посаді радника Садового

Андрій Шевців

У 2017 році депутат Львівської міської ради Андрій Шевців задекларував 206 тис грн доходу.

Про це йдеться у його декларації про доходи за 2017 рік.

У минулому році Андрій Шевців задекларував 206 129 доходу, який становила зарплата у виконавчому комітеті Львівської міської ради.

Натомість у 2016 році Шевців подав у декларації 185 123 грн загального доходу. У 2015 році він заробив 88 904 грн заробітної плати. У 2014 році депутат отримав 53 640 грн доходу.

Із нерухомості, спільно із Яромиром та Ольгою Шевцівами, Андрій Шевців володіє квартирою площею 48,6 кв.м у Львові.

Також депутат обходиться без власного авто, рахунків у банках, готівки, цінних речей.

Зазначимо, Андрій Шевців, радник міського голови Львова апарату виконкому Львівської міської ради, працював у ЛМКП "Львівтеплоенерго", опісля перебував на посаді начальника управління внутрішньої політики Львівської міськради та був співкоординатором львівського Євромайдану.

Ввін очолював фракцію "Самопоміч" у Львівській міській раді, однак у вересні минулого року зхамість нього обрали Юрія Мельника

Нагадаємо, згідно з виборчим списком "Самопомочі" Шевців був кандидатом у депутати та пройшов до Львівської міської ради на виборах у 2015 році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.