Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Небезпека на колії

railway.lviv.ua

Вівторок, 10 квітня 2018, 10:55

На Львівщині поїзди тричі за ніч збивали пішоходів

Небезпека на колії

Двоє з них загинули, один травмований.

Про це повідомляє департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

Сьогодні 10 квітня о 2:45 год. на перегоні "Персенківка-Львів" в районі зупиночного пункту "Кульпарківська", (четвертий кілометр, восьмий пікет), електровозом, що рухався в напрямку станції Львів, смертельно травмовано невідомого чоловіка, який раптово вибіг на залізничну колію. Обставини події та особу загиблого встановлюють. Відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області оприлюднив особливі прикмети загиблого: вік близько 30-35 років, був одягнутий у сіру куртку, синю сорочку в клітинку, чорну футболку, сині джинси, на ногах – коричневі мешти. 

О 00:40 год. на перегоні "Скнилів-Львів", в районі залізничного переїзду біля Скнилівського мосту, електровозом, що рухався в напрямку станції Львів, було травмовано жителя м. Львова, 1958 року народження. Потерпілого з діагнозом закрита черепно-мозгова травма, струс головного мозку, січена рана надбрів’я госпіталізовано в Лікарню швидкої медичної допомоги.

О 5:25 год., на переїзді "Комарно-Любінь Великий", 21 км  від станції Львів, поїзд № 602 "Солотвино-Львів", що слідував до Львова смертельно травмував невідомого чоловіка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.