Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Пункт пропуску

Четвер, 12 квітня 2018, 10:46

На Львівщині чоловік хотів перетнути кордон за паспортом сина

Пункт пропуску

У пункті пропуску «Грушів» прикордонники виявили громадянина, що намагався незаконно перетнути держкордон.

Про це повідомляє прес-служба Львівського прикордонного загону.

Вчора на пункт пропуску "Грушів" для виїзду з України, прибув легковий автомобіль "Фіат" під керуванням мешканця Львівщини. Під час здійснення заходів контролю чоловік пред'явив чужий паспортний документ. Як виявилося пізніше це був паспорт його сина.

Таким чином чоловік вчинив адміністративне праопорушення передбачене ч. 1 ст. 204-1 КУпАП: перетинання або спроба перетинання державного кордону України будь-яким способом поза пунктами пропуску через державний кордон України або в пунктах пропуску через державний кордон України без відповідних документів або за документами, що містять недостовірні відомості про особу, чи без дозволу відповідних органів влади.

Такі дії тягнуть за собою накладення штрафу від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб.

Нагадаємо, що в майже аналогічний ситуації на пункті пропуску "Шегині" було затримано двох громадян Республіки Гани.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.