Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

будівництво

П'ятниця, 13 квітня 2018, 13:33

У Львові загарбали землю підлеглих Садового

будівництво

На вулиці Ряшівській почали будівельні роботи на земельній ділянці, що належить комунальному підприємству.

Про це сьогодні йшлося на засіданнгі виконавчого комітету Львівської міської ради, повідомляє кореспондент Варіантів.

Як розповіла директорка департаменту економічного розвитку міськради Ірина Кулинич, на земельній ділянці, що є на вулиці Ряшівській і належить львівському комунальному підприємству "Агенція ресурсів Львівської міської ради", встановили огорожу і ведуть будівельні роботи:

"Ми вчора здійснили туди простий робочий виїзд. Ми побачили що ця ділянка частково огорджена приватною структурою. Там вже є забетенований котлован, воєнізована охорона, сторожові собаки, близько 15 одиниць будівельної техніки. Є конструкція під будівництво, мабуть, якогось ангару, є опори з підлючення електроенергії, стоянка для автомобілів."

Міський голова Андрій Садовий доручив директорці юридичного департаменту міської ради Гелені Пайонкевич звернутись до правоохоронних органів, прокуратури. Також він доручив їй та іншим підлеглим зробити сьогодні робочий виїзд на місце, разом з начальником Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Львові Володимиром Цабаком.

Як вдалось з'ясувати Варіантам, йдеться про земельну ділянку площею 4,8 га. Її депутати міської ради більшістю голосів виділили "Агенції ресурсів ЛМР" у квітні 2016 року.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.