Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

будівництво у Львові

П'ятниця, 13 квітня 2018, 13:48

Міськрада дозволила звести у Львові будинок з офісами та житловими приміщеннями

будівництво у Львові

ТзОВ "СВ" збудує на вул. Мазепи новий будинок з офісними приміщеннями підземним гаражем та квартирами у верхніх поверхах.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради надав містобудівні умови та обмеження ТзОВ "СВ" на будівництво 11 будинку з розміщенням об’єктів ділового, обслуговуючого та комерційного призначення, підземним гаражем та квартирами у верхніх поверхах на вул. І. Мазепи, 25а і 25б.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

ТзОВ "СВ" зводитиме будинок на земельній ділянці, площею 0,4511 га, на вул. І. Мазепи, 25а і 25б, яка призначена для будівництва і обслуговування будівель, ринкової інфраструктури. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови.

Функціональне призначення ділянки – зона Г-1 – зона
загальноміського центру відповідно до детального плану території району "Збоїща" у межах громадського центру на вул. Пилипа Орлика– вул. І. Миколайчука.

Як йдеться у проекті рішення, висота будинку не повинна перевищувати 38 метрів, а максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки становить 26%. За приблизними підрахунками, будинок матиме не менше 12 поверхів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.