Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Театр Заньковецької

П'ятниця, 13 квітня 2018, 15:19

Львівському національному театру Заньковецької шукають директора

Театр Заньковецької

Міністерство культури України оголосило конкурс.

На офіційному сайті Міністерства культури України опорилюднили умови конкурсу на посаду генерального директора-художнього керівника Національного академічного драматичного театру імені Марії Заньковецької.

Документи на участь у конкурсі приймають з 11 квітня по 10 травня включно.

Особа, яка бере участь у конкурсі, подає такі документи:

- заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";

- автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

- копія документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту;

- два рекомендаційні листи довільної форми;

- мотиваційний лист довільної форми.

Зазначені документи з позначкою "документи на конкурс "Театр імені Марії Заньковецької" надсилаються електронну (pyndykivska.u@gmail.com) та поштову адреси:

вул. І. Франка, 19, м. Київ, 01601, відповідальна особа – Пиндиківська Юлія Ігорівна, контактний телефон: (044) 234-39-93.

Особа може подати інші документи на свій розсуд, які можуть засвідчити його професійні чи моральні якості. Відповідальність за достовірність поданої інформації несе кандидат.

Конкурсний добір починається 11 квітня та закінчується не пізніше 11 червня.

Зазначимо, Генеральним директором театру зараз є Андрій Мацяк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.