Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

замінування

П'ятниця, 13 квітня 2018, 15:20

Поліція не знайшла вибухівки у приміщеннях бізнес-центрів Львова

замінування

Правоохоронці евакуювали більше 750 людей з приміщень бізнес-парку "Промисловий", бізнес-центру на вул. Героїв УПА та бізнес-центру "Лемберг".

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Сьогодні близько 10.30 год анонім повідомив правоохоронців про замінування львівських бізнес-центрів: бізнес-парк "Промисловий" на вул. Промисловій, 52, бізнес-центр на вул. Героїв УПА, 73 та бізнес-центр "Лемберг" на вул. Б. Хмельницького, 176.

Правоозхоронці обстежили території та приміщення цих бізнес-центрів, евакуювали близько 750 людей, однак жодних вибухонебезпечних предметів не виявили.

Наразі поліцейські встановлюють особу аноніма, який вже третій день поспіль надіслав інформацію про замінування на електронну адресу Центру безпеки міста.

Внаслідок цього поліція відкрила кримінальне провадження зі ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі. 

Нагадаємо, вчора на електронну скриньку Центру безпеки міста також надійшло повідомлення про замінування трьох львівських бізнес-центрів на вулицях Героїв УПА, Промисловій та Богдана Хмельницького. Вибухівки поліцейські не виявили.

Ці бізнес-центри "заміновували" й 11 квітня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.