Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Бернар Віллем

findinukraine.com.ua

П'ятниця, 13 квітня 2018, 16:32

Бельгійські кози кошмарять Мостищину

Бернар Віллем

Село Дмитровичі нарікає на кіз з обійстя бельгійського ґазди Бернара Віллема. 

Сьогодні на засіданні комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської обласної ради депутати розглянули колективну заявy громади села Дмитровичі Мостиського району щодо рештків загиблих тварин фермерського господарства "Шеврет". Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

У заяві вказається на те, що туші мертвих тварин розкладаються та призводять до забруднення земель, ґрунтових вод та сприяють поширенню інфекційних захворювань.

За цими фактами на місце виїхали працівники Державної екологічної інспекції. Але на територію фермерства їх не пустили.

Депутати одноголосно вирішили направити заяву у відповідний департамент екології та природних ресурсів ЛОДА та прокуратуру Львівської області.

Зазначимо, що власником фермерського господарства "Шеврет" є бельгієць Бернар Віллем, який займається виготовленням сирів та розведенням кіз. Нещодавно він свою ферму назвав "невдалим експериментом" через її збитковість та корупцію в Україні. Відтак він заявив про ймовірний продаж ферми.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.