Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівська міськрада

П'ятниця, 13 квітня 2018, 16:58

Міськрада отримала 870 тисяч гривень за продаж приміщення у Львові

Львівська міськрада

Львівська міська рада продала приміщення на вул. Городоцькій, площа якого становить 25,9 м².  

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявила начальник управління комунальної власності Львівської міськради Інна Свистун, сьогодні у місті продали з аукціону нежитлові приміщення першого поверху будинку на вул. Городоцькій, 265, площею 25,9 м².

Стартова ціна приміщення становила 478 800 грн, однак під час аукцціону зросла до 878 800 грн. Відтак, вартість одного квадратного метра приміщення сягнула 33 930 грн.

«З початку року від проведених аукціонів бюджет міста поповнився на 7 млн 636 тис грн. Кошти, отримані внаслідок сьогоднішнього аукціону, також будуть спрямовані в казну міста. Тому загалом місто отримає від продажу приміщень з аукціону 8 млн 514 тис 800 грн», – додала Інна Свистун.

Нагадаємо, на початку березня міськрада виставила на аукціон два нежитлові приміщення у кам'яниці на площі Соборній, 17, яка буда зведена 1875 року за проектом львівського архітектора Міхала Фехтера для товариства львівських столярів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.