Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

magneticone.org

Вівторок, 25 вересня 2012, 15:40

Проект «Золоті роки» вшосте стартує у Львові цього тижня

У четвер, 27 вересня,ю у Львові вже вшосте раз відбудеться проект для літніх людей «Золоті роки», у межах якого реалізовуватиметься освітня програм для людей віком від 55 років.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

У процесі навчання учасники проекту здобуватимуть знання із основ комп’ютерної грамотності, ознайомляться з оздоровчими програмами, слухатимуть курс з психології, братимуть участь у майстер-класах  та обмінюватимиться власним досвідом у різних галузях.

Метою проекту є сприяння розвитку громадської ініціативи та самоорганізації осіб літнього віку за допомогою соціально-адаптованої освітньої програми.

«Співпраця з освітньою програмою «Золоті роки» ще раз показує, що навчання у старшому віці потрібне, воно допомагає повернутися до активного життя, ознайомитися з новими технологіями сучасного користувача персонального комп’ютера, крокувати в ногу з часом», – сказала Олена Шматько, партнер програми та координатор Регіонального тренінгового центру при ЛОУНБ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.