Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська галерея мистецтв

Четвер, 26 квітня 2018, 16:40

Аудитори проводять ревізію у Львівській національній галереї мистецтв

Львівська галерея мистецтв

Станом на сьогодні Держаудитслужба проводить ревізію більшості комунальних і державних підприємств та закладів Львова і області.  

Про це повідомила прес-служба Західного офісу Держаудитслужби.

Держаудитслужба проводить ревізію фінансово-господарської діяльності Львівської національної галереї мистецтв імені Б.Г.Возницького, Служби автомобільних доріг у Львівській області, Регіональної філії "Львівська залізниця" ПАТ "Українська залізниця".

Також, як повідомили аудитори, найближчим часом заплановано проведення державних фінансових аудитів ДП "Арена Львів", КЗ ЛОР КМЦ "Львівський палац мистецтв", ревізій фінансово-господарської діяльності КЗ ЛОР "Львівська обласна дитяча клінічна лікарня "Охматдит", Комунальної міської дитячої клінічної лікарні Львова, Стрийської та Золочівської центральних районних лікарень, Львівського комунального підприємства "Збиранка".

Держаудитслужба закликає мешканців долучитися до їх проведення ревізії, інформувавши офіс про відомі їм фінансові порушення, зокрема незаконне використання бюджетних коштів, недбале зберігання державного і комунального майна, неправильне нарахування і виплату зарплатні.

Зазначимо, якк заявляв раніше директор Львівської національної галереї мистецтв Тарас Возняк, у фондах галереї не знайшли 600 експонатів музейних експонатів XVI-XX століть.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.