Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

перинатальний центр у Львові

Середа, 25 квітня 2018, 12:47

Облрада вирішила оголосити новий конкурс на посаду керівника перинатального центру у Львові

перинатальний центр у Львові

Конкурсна комісія не змогла обрати директора КЗ ЛОР "Львівський обласний клінічний перинатальний центр".

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні на засіданні конкурсній комісії з відбору керівників закладів охорони здоров’я Львівської облради не вистачило голосів для призначення керівника КЗ ЛОР "Львівський обласний клінічний перинатальний центр". 

Hіхто із трьох кандидатів не набрав необхідних 5 голосів: за Ірину Біль проголосували 4 члени комісії, Дзвениславу Москв'як-Лесняк підтримали троє, а Марія Малачинська не набрала жодного голосу. Ще 2 членів комісії утрималися.

Відтак, Львівська облрада планує оголосити новий конкурс на посаду директора цієї лікарні.

Нагадаємо, що комісія облради двічі не могла визначитися із керівником цього медичного закладу. Ще 4 квітня облрада перенесла засідання із обрання гендиректора перинатального центру на 16 квітня, а потім на 25 квітня.

До цього часу перинатальний центр очолювала Лариса Янів, яка не звітувала про діяльність медустанови перед депутатами облради. Вперше прозвітувати про діяльність перинатального центру Лариса Янів мала ще  ще під час сесії Львівської облради 10 жовтня 2017 року.

Нагадаємо, 20 квітня президент Петро Порошенко урочисто відкрив перинатальний центр у Львові.

Додамо, конкурс на посаду директорів 14 комунальних закладів охорони здоров'я у області стартував наприкінці лютого цього року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.