Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ТзОВ "Кормотех"

loda.gov.ua

Четвер, 26 квітня 2018, 16:51

У підприємство на Яворівщині інвестували 460 тисяч євро

ТзОВ "Кормотех"

У районі відкрили нові виробничі потужності компанії "Кормотех".

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Вчора у селі Прилбичі Яворівського району відкрили нові виробничі потужності ТзОВ "Кормотех", українського підприємства, найбільшого виробника кормів для домашніх тварин в Україні.

Компанія встановила обладнання провідної німецької компанії SOMIC та розширила пакувальну дільницю, а вартість інвестицій в будівництво лінії склала 460 тис євро.

"У 2003 році ми створили компанію, збудували перший завод з виготовлення сухих кормів. А у 2011 збудували другий – з виробництва мокрих кормів для котів та собак. На даний момент потужності двох фабрик в сумі складають 16 тисяч тонн вологих кормів та 28 тисяч тонн сухих кормів за рік. 80% працівників на цьому підприємстві є власниками домашніх тварин. Наш базовий ринок орієнтований на Україну, а це 80% виготовленої нами продукції, яка присутня у всіх областях. Зараз ми заходимо на ринок Північної та Південної Америки. Плануємо працювати зі США", – заявив  директор ТзОВ "Кормотех" Ростислав Вовк.

За його словами, інвестиції в подальше розширення виробництва в 2018 році складуть 2,3 млн євро.

Станом на січень цього року на підприємстві працевлаштовано майже 500 працівників.

Нагадаємо, за підсумками 9 місяців 2017 року Львівщина посіла 7 місце серед областей України за рівнем соціально-економічного розвитку. Відтак в економіку області вдалося залучити 52,4 млн доларів прямих іноземних інвестицій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.