Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

літні майданчики на вул. Курбаса

city-adm.lviv.ua

Четвер, 26 квітня 2018, 11:15

На вулиці Курсаба у Львові незаконно облаштували літні майданчики

літні майданчики на вул. Курбаса

Підприємців зобов’язали демонтувати ці майданчики до 30 квітня.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як зазначив голова Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля, щороку у Львові з 1 квітня до 1 листопада функціонують відкриті літні майданчики.

Станом на сьогодні два заклади харчування облаштували відкриті літні майданчики на вул. Курбаса, яка є пішохідною і на якій заборонено це робити. Відтак, Галицька районна адміністрація зобов’язала підприємців демонтувати ці літні майданчики до 30 квітня.

"Ми зобов’язали заклади, що облаштували майданчики на вул. Курбаса, демонтувати ці літні зони до 30 квітня. Якщо підприємці не виконають цього, то "Адміністративно-технічне управління" проведе примусовий демонтаж", – заявив Андрій Зозуля.

За його словами, у Львівській міській раді існує комісія з видачі дозволів на встановлення літніх майданчиків. Основною умовою отримання дозволу є дотримання архітектурно-художніх вимог, встановлених комісією.

Нагадаємо, з 1 квітня у місті стартував сезон розміщення літніх майданчиків.

Минулого року на території Галицького району міста функціонував 261 літній майданчик. Серед них, за даними міськради, лише 19 майданчиків встановили самовільно, згодом їх демонтували.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.