Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЗНО для магістрів

Etcetera.media

П'ятниця, 27 квітня 2018, 12:03

У травні стартує реєстрація на магістерські ЗНО

ЗНО для магістрів

У 2018 році правники проходитимуть єдине фахове вступне випробування та єдиний вступний іспит.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Цьогоріч особи, які планують вступати на навчання для здобуття ступеня магістра за спеціальностями "Право" та "Міжнародне право" мають проходити єдине фахове вступне випробування та єдиний вступний іспит.

Вступники до магістратури за спеціальностями галузей знань "Гуманітарні науки" (крім спеціальності "Філологія"), "Соціальні та поведінкові науки", "Журналістика", "Право", "Сфера обслуговування", "Міжнародні відносини" матимуть лише єдиний вступний іспит.

Єдиний вступний іспит включає складання іспиту з іноземної (англійської, або німецької, або французької, або іспанської) мови, а єдине фахове вступне випробування являє собою екзамен, що складається з двох блоків:

- перший блок – тест загальних навчальних правничих якостей: аналітичне мислення, критичне мислення, логічне мислення;

- другий блок – тест з восьми базових правничих дисциплін: конституційне право України, адміністративне право України, цивільне право України, цивільне процесуальне право України, кримінальне право України, кримінальне процесуальне право України, міжнародне публічне право та міжнародний захист прав людини.

Реєстрація вступників триватиме з 14 травня по 5 червня.

Нагадаємо, що проект із запровадження вступних випробувань на магістратуру з права є одним із складових реформи юридичної освіти й набув чинності у 2016 році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.