Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

пошкодження електромереж

prykordonnya.info

Середа, 2 травня 2018, 16:30

У Львові запрацював онлайн-сервіс для сповіщення про відсутність електроенергії

пошкодження електромереж

На сайті "Львівобленерго" у тестовому режим запрацював сервіс, де можна повідомити про відсутність електроенергії чи обірвані електропроводи.

Про це повідомила прес-служба ПрАТ "Львівобленерго".

Сервіс доступний на офіційному сайті "Львівобленерго" у розділі "Чому немає світла". На цій сторінці можна дізнатись про причини відсутності світла в помешканні, а якщо за Вашою адресою інформації немає, – можна одразу ж повідомити про це, скориставшись новим сервісом.

Аби повідомити про відсутність світла чи обірвані проводи електромереж на сайті "Львівобленерго", необхідно у відповідній формі вказати прізвище, ім'я та по батькові, точну адресу, контактний телефон, описати проблему та обрати район. Некоректні чи недостовірні повідомлення від користувачів сервісу не розглядатимуть.

У "Львівобленерго" зауважують, що власністю компанії є кабельні і повітряні електромережі, що надходять лише до ввідного щитка будинку. Тож якщо світло відсутнє тільки у одній квартирі чи лише частині багатоквартирного будинку, –проблема у внутрішньобудинкових електромережах, що є на балансі власників будинків. Відтак, у такій ситуації варто звертатись до ОСББ, ЛКП, що обслуговують будинок, чи до аварійної комунальної служби.

Додамо, що у 2014 році "Львівобленерго" запровадило  онлайн-оплату наданих послуг.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.