Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

трамвай

Четвер, 3 травня 2018, 17:22

Львівські трамваї облаштували безкоштовним інтернетом

трамвай

Також до кінця тижня Wi-Fi модеми планують встановити у тролейбусах Львова.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради. 

Як заявив речник ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар, підприємство уклало договір на 10 років про взаємну співпрацю з компанією eWiFi, яка власним коштом встановила у львівських трамваях безкоштовний Wi-Fi.

«Станом на сьогодні вже в усіх трамваях є безкоштовний Wi-Fi від компанії eWiFi. Ця компанія гарантує Wi-Fi за технологією LTE зі швидкістю до 4 мб/с для кожного клієнта. Якщо навіть всі пасажири одночасно підключаться до мережі, то на швидкість це не впливатиме», – наголосив Іван Бондар.

За його словами, сьогодні Wi-Fi модемами обладнані всі трамвайні вагони, а до кінця тижня їх встановлять у львівських тролейбусах.

Нагадаємо, що з 16 квітня у Львові зросла вартість проїзду в електротранспорті до 5 грн. Але купуючи місячний абонемент, ціна квитка залишається старою – 3 грн.

Додамо, сьогодні 28,4% рухомого складу Львівелектротрансу є у справному стані, ще понад 46% потребують середнього або капітального ремонту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.