Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

тимошенко юлія

zn.ua

Неділя, 15 квітня 2018, 19:37

Юлія Тимошенко привітала українців з Великоднем

тимошенко юлія

Лідер ВО "Батьківщина", екс-прем'єр України, народний депутат Юлія Тимошенко привітала співвітчизників з Великодніми святами. 

"Майже дві тисячі років християнський світ відзначає свято світлого Воскресіння Христового! І щоразу Великдень переживається християнами заново. Знову в наших серцях воскресає Син Божий, знову відроджується Весна, знову цвітуть вишні та яблуні. Великдень - це свято оновлення, свято чистоти й радості. Люди йдуть до церкви, родини збираються за святковим столом, бажають щастя й добра ближньому. Такі, здається, прості й непримітні речі, але вони дуже важливі й необхідні кожній людині, тому що все це й є життя! Цінуйте й поважайте кожну мить, подаровану Господом нашим! Ми ​​існуємо в цьому світі, на цій Землі, бо потрібні, тому що Він любить і береже нас!", - зазначила Тимошенко.

Екс-прем'єр заявила, що хоче, щоб мир став хоч трохи добрішим і чистішим. "Вірте, кохайтеся, творіть добро і прощайте. Це - наша місія. Це - місія людства. Христос воскрес!", - сказала Тимошенко. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.