Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Дитячий форум

Четвер, 10 травня 2018, 11:32

Відсьогодні у Львові стартував Дитячий Форум-2018

Дитячий форум

Дитячий форум триватиме з 10 до 13 травня у Львівському палаці мистецтв, що на вул. Коперника, 17.

Як повідомляли  Варіанти раніше, цього року у Дитячому форумі очікують на понад 15 000 відвідувачів – це діти до 13 років, батьки, вчителі, вихователі, бібліотекарі, переможці Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія» з 15 областей України, Львова та Львівської області.

У програмі форуму заплановано провести більше 1000 заходів: зустрічі із сучасними топовими дитячими письменниками, презентації новинок української літератури, майстер-класи, ігрові квести, а участь у ньому візьмуть 172 учасники. 

Цього року Дитячий форум відбувається у форматі великої гри «8 ключів Буквордсу». Вартість квитків для дітей становить 60 грн на один день і 90 грн – на 4 дні, а для дорослих – 30 грн і 50 грн відповідно.

Зазначимо, співорганізатори Дитячого форуму є Львівська обласна державна адміністрація, Львівська обласна рада, Львівський Палац мистецтв.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.