Садовий дозволив змінити містобудівну документацію для фірми одного нардепа з Львівщини

П'ятниця, 11 травня 2018, 12:40

ТзОВ "Будівельна кераміка Львова" зводить 14 багатоповерхівок і ДНЗ на вул. Стрийській у Львові.

Сьогодні, 11 травня, виконавчий комітет Львівської міської ради вніс зміни до свого рішення про затвердження ТзОВ "Будівельна кераміка Львова" містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на будівництво багатоповерхових житлових будинків з вбудовано-прибудованими нежитловими приміщеннями та підземним паркінгом на вул. Стрийській, 108.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Ще у 2016 році міськрада дозволила ТзОВ "Будівельна кераміка Львова"  спорудити на вул. Стрийській, на земельній ділянці площею 2,0751 га, 14 житлових багатоповерхівок та дитячий садочок. Будинки матимуть від 8 до 16 поверхів, квартир заплановано спорудити 794, а кількість мешканців – 1674.

Функціональне призначення земельної ділянки – землі житлової забудови і комерційного використання відповідно до плану зонінгу Франківського району Львова.

Максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки становить 35%, а граничнодопустима висота будівель – до 55,35 метрів. 

Як йдеться у проекті рішення, згідно із змінами, замість дитячого садочку фірма збудує Центр розвитку дитини з вбудованими приміщеннями дитячого
садка, а також два офісно-комерційні центри замість двох житлових будинків.

Зазначимо, будівництво багатоповерхівок на цій земельній ділянці все ще триває.

Згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, підприємство зареєстроване з 2003 року у Львові. Його засновником є народний депутат Ігор Васюник.

Основний вид діяльності – виробництво цегли, черепиці та інших будівельних виробів із випаленої глини.

Нагадаємо, у 2016 році ця фірма подала позов до Галицького районного суду на Львівську міську раду через затягування розгляду документів на видачу містобудівних умов та обмежень, який суд задовольнив.

Мітки: будівництво житлових комплексів у Львові, Будівництво у Львові, виконком ЛМР, Ігор Васюник, Львів, містобудівна документація, новини львова, Стрийська