Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Іван Груник

ld-forum.com.ua

П'ятниця, 11 травня 2018, 14:33

Суд поновив Груника на посаді директора Львівської залізниці

Іван Груник

Також Укрзалізниця повинна відшкодувати Івану Грунику 162 тис грн за вимушений прогул.

Про це йдеться у рішенні Галицького районного суду Львова від 27 квітня 2018 року.

Галицький районний суд Львова визнав незаконним звільнення Івана Груника з роботи директора регіональної філії "Львівська залізниця" та зобов'язав ПАТ "Укрзалізниця" поновити його на посаді.

"Визнати незаконними та скасувати накази ПАТ "Укрзалізниця"від 09.01.2018 року та від 25.01.2018 року. Поновити на посаді директора регіональної філії "Львівська залізниця" ПАТ "Українська залізниця" з 25.01.2018 року", – йдеться у постанові суду.

Також, згідно з рішенням суду, Укрзалізниця має відшкодувати Грунику кошти за 63 дні вимушеного прогулу.

"Враховуючи, що позивачем допущено 63 дні вимушеного прогулу, на його користь необхідно стягнути з відповідача 162 478 грн 89 коп середнього заробітку за увесь час вимушеного прогулу з 26.01.2018 року по 27.04.2018 року", – йдеться у постанові суду.

Наразі рішення суду може бути оскаржене до Апеляційного суду Львівської області протягом тридцяти днів з дня його проголошення. 

Зазанчимо, ще у січні цього року Іван Груник подав до суду на ПАТ "Укрзалізниця" про визнання незаконними, скасування наказів, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Іван Груник очолював Львівську залізницю з кінця квітня минулого року. А 9 січня цього року його звільнили з посади через порушення фінансової та платіжної дисципліни, втрату і неефективне використання коштів і майна, неналежне ведення бухгалтерського обліку та викривлення даних фінансової звітності у регіональній філії "Львівська залізниця".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.