Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

цимбалюк михайло

Прес-реліз,   Субота, 12 травня 2018, 18:23

Михайло Цимбалюк: АТО завершилося, а терористи не знищенні

цимбалюк михайло

Заміна АТО на Операцію об’єднаних сил підтверджує те, що це може бути елементом замороження цього конфлікту, тому що АТО завершилася, а терористів не знищили. 

Якщо є позитивний результат, то треба подякувати, якщо негативний, то треба притягнути винних до відповідальності.

Про це в ефірі одного з українських телеканалів заявив голова «Батьківщини» на Львівщині Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба обласного партосередку.

За словами політика, замість АТО  ввели Операцію об’єднаних сил, дали все військовим, і тоді змінився статус. Тепер військові мають право перевіряти транспорт і пасажирів, входити в приміщення. На його переконання, про введення миротворців потрібно не говорити, а конкретно вживати заходів.

«Треба чітко малювати карту, залучати для переговорів не тільки дві-три держави, а всіх учасників Будапештського меморандуму і тоді приймати єдину резолюцію, в якій чітко буде вказано, яким шляхом миротворчий контингент перекриватиме кордон, як після того будемо впроваджувати цивільну місію. На жаль, ми не бачимо і не чуємо меж і термінів проведення цієї операції», – відзначив політик.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.