Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

ukurier.gov.ua

Четвер, 27 вересня 2012, 09:19

Мешканці Львова незадоволені роботою Костюка і Панькевича, але все ще люблять Садового

Мешканці Львова незадоволені діяльністю керівників області – голови Львівської ОДА Михайла Костюка та голови Львівської облради Олега Данькевича, а от результати роботи мера Львова Садового їх цілком задовільняють. 

Про це свідчать результати соціологічного дослідження, проведеного у вересні групою «Рейтинг».

Зростає незадоволення діяльністю голови Львівської ОДА М.Костюка – у порівнянні з минулим дослідженням кількість незадоволених зросла з 47% до 51%. Задоволених його роботою лише 13%, – йдеться повідомленні «Рейтингу».

Більше половини опитаних не змогли надати оцінку діяльності голови Львівської обласної ради. У порівнянні з травнем рівень незадоволення його діяльністю знизився з 41% до 34%. Водночас зменшилася і кількість тих, хто позитивно відгукується про його роботу – з 20% до 15%, - зазначено у повідомленні. 

У вересні 2/3 опитаних задоволені діяльністю міського голови Львова Андрія Садового: 12% – цілком задоволені ще 48% – швидше задоволені, аніж не задоволені.

У порівнянні з травнем рівень задоволеності діяльністю мера Львова зріс з 54 до 60%. Відповідно знизився рівень незадоволених його роботою: з 38% у травні до 29% у вересні.

У розрізі прихильників партій роботою міського голови А.Садового задоволені 2/3 прихильників «прохідних» опозиційних партій та трохи більше половини симпатиків Партії регіонів, а також тих, хто не визначився з вибором. Діяльністю голови обласної ради задоволені чверть симпатиків ВО Свобода, та стільки ж Партії регіонів, кожен шостий прихильник Батьківщини, кожен десятий УДАРу та тих, хто ще не визначився.

Діяльністю голови Львівської ОДА М.Костюка задоволені третина прихильників Партії регіонів, 12-13% симпатиків «прохідних» опозиційних політичних сил та кожен десятий з «невизначених».

Помилка репрезентативності: для значень близьких до 50% похибка становить не більше 2,1%, для значень близьких до 25% – не більше 1,8%, для значень близьких до 10% – не більше 1,3% . Терміни проведення: 1 – 12 вересня 2012 р.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.