Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

цимбалюк михайло

батьківщина

Прес-реліз,   Понеділок, 21 травня 2018, 12:18

Михайло Цимбалюк: Керівництво правоохоронних структур не здатне забезпечити мир і спокій українців

цимбалюк михайло

Радикалізм в Україні – це результат бездіяльності та непрофесійності української правоохоронної системи.

Саме правоохоронці дозволяють радикалам порушувати чинне законодавство. 

Про це в ефірі телеканалу NEWSONE повідомив голова «Батьківщини» на Львівщині, генерал-лейтенант міліції Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба обласного партосередку.

За словами експерта з реформування органів внутрішніх справ, статистика розкриття злочинів свідчить про те, що керівництво правоохоронних структур України не здатне забезпечити мир і спокій громадян.

«Нова поліція – це результат не реформування, а розреформування. Одна прогалина в роботі поліції тягне за собою інші… таким чином в країні криміналітет відчуває безкарність та вседозволеність. А те, що правоохоронці звітують про зниження злочинності – це фікція. Адже через суспільну недовіру до поліції люди просто до неї не звертаються і таких випадків з кожним днем все більше», – зазначив Михайло Цимбалюк.

Головний «батьківщинівець» Львівщини закцентував увагу на тому, що більшість відділів поліції не укомплектовані, через те, що молоді хлопці та дівчата зіткнулися з нелегкими реаліями роботи у правоохоронних органах.
«Українці мають властивість зачаруватися, а тоді швидко розчаруватися. У лави поліції потрапили мрійники, їх не готували до реальної боротьби зі злочинністю. За 3-6 місяців не можна підготувати якісного правоохоронця», – зазначив Михайло Цимбалюк.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.