Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

газопостачання

slovoidilo.ua

П'ятниця, 25 травня 2018, 16:14

Газові свердловини Львівщини занесли в електронну базу даних

газопостачання

Уряд відкрив доступ до реєстру газових та нафтових свердловин України.

Про це повідомляє прес-служба Кабінету міністрів України.

Як заявив керівник Держгеонадру України Олег Кирилюк, служба створила реєстр газових та нафтових свердловин, які знаходяться на території України.

"Наші фахівці розробили базу даних, де містяться відомості за останні 14 років і більш як про 8 тис. свердловин вуглеводнів по всій території України. Відповідно тільки станом на 2018 рік стало можливим відкрити зібрані дані і зробити їх публічними для громадськості", – наголосив Олег Кирилюк.

За його словами, використання облікової системи має на меті допомогти визначити дані про місцезнаходження свердловин для запобігання несанкціонованому видобуванню вуглеводнів.

У реєстрі містяться звіти про геологічне вивчення нафтогазоносних надр, звіти про науково-дослідні роботи геологічного напрямку, а також паспорти нафтогазових свердловин, що ведуться підприємствами, які мають на обліку свердловини.

На базу даних можна зайти тут.

Нагадаємо, цьогоріч дві газові свердловини на Львівщині виставлять на продаж. Вони знаходяться у Стрийському і Яворівському районах області.

Додамо, що Укргазвидобування займеться новими родовищами на Львівщині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.