Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Фуджікура Аутомотів Україна Львів

Прес-реліз,   П'ятниця, 25 травня 2018, 18:00

Фуджікура висадила калину в парку Знесіння у Львові

Фуджікура Аутомотів Україна Львів

Компанія Фуджікура Аутомотів Україна Львів подарувала Львову молоді дерева калини.

24 травня у львівському парку Знесіння відбувся соціально-екологічний захід, в рамках якого було висаджено понад 30 дерев молодої калини, подарованих місту компанією.

Своєю акцією Фуджікура Аутомотів Україна акцентувала увагу львів'ян на важливості бережливого ставлення до довкілля та зробила свій особистий внесок в  збереження екології Львова.

Участь в акції взяв також Генеральний директор компанії Фуджікура Оніші Хіроя. Оніші Хіроя, звертаючись до учасників акції, наголосив, що захист навколишнього середовища є соціальним пріоритетом для Фуджікури – компанії, яка сповідує ідеологію сталого розвитку та є учасником соціальних програм. Саме ці ідеали послідовно втілюватиме Фуджікура Аутомотів Україна, адже її команда – це невід'ємна частина громади Львова, яка дбає про екологію.

Командна робота, розвиток, турбота про майбутнє – це корпоративна філософія компанії Fujikura.  Генеральний директор висловив сподівання, що львів'янам сподобається такий дарунок і подякував за те, що стали частиною великої громади.

Компанія Fujikura Automotive Ukraine Lviv, окрім висадки молодих калин, облаштувала у парку Знесіння декілька лавок.

Нагадаємо, Фуджікура Аутомотів Україна Львів, в рамках  своєї соціальної-відповідальності, започаткувала щорічний благодійний забіг "Щасливий кілометр", який має на меті привернути увагу людей до здорового способу життя, а також кошти вилучені під час забігу йдуть на потреби Львівської обласної дитячої клінічної лікарні "Охмадит".

Довідка

Fujikura – міжнародна компанія, заснована у 1885 році у Японії і на сьогоднішній день має представництва по всьому світу. Основними напрямками діяльності є виробництво електрообладнання, телекомунікаційних систем та автомобільних компонентів. Загалом у світі в корпорації налічується понад 50 000 працівників.

У Львові компанія представлена виробництвом кабельно-провідникової продукції для автомобільного концерну Volkswagen. Урочисте відкриття першого заводу Fujikura Automotive Ukraine Lviv відбулось 14 квітня 2016 року, а вже незабаром у зв'язку з розширенням виробництва у жовтні того ж року відкрився другий завод.

На львівських заводах вже працевлаштовано більше 3-х тисяч працівників. Основне завдання, яке ставить перед собою компанія – створення виняткової продукції та рішень, які сприятимуть збільшенню довіри клієнтів та розвитку суспільства.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.