Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Орест Тимчишин

syla news

Середа, 30 травня 2018, 11:48

Садовий обрав керівника Франківськогої РА Львова

Орест Тимчишин

Відсьогодні Франківський район очолюватиме Орест Тимчишин.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні на апаратній нараді міський голова Львова Андрій Садовий офіційно представив нового голову Франківської районної адміністрації Ореста Тимчишина, який з грудня минулого року виконував обов’язки керівника цієї адміністрації.

Зазначимо, Орест Тимчишин з кінця 2011 до 2017 року працював заступником голови з питань житлово-комунального господарства Франківської районної адміністрації, а до цього очолював відділ житлового господарства у цій адміністрації.

З 2002 до 2010 року він працював у відділі житлового господарства в Галицькій районній адміністрації, а також у 2002-2005 роках очолював ЛКП "Центральне" Галицького району Львова.

За минулий рік Тимчишин задекларував 196 030 грн зарплати у Франківська РА, 30 000 грн та 4 500 доларів готівки, авто "Опель Вектра В", яке придбав у 2016 році, а також 6 земельних ділянок, будинок на Перемишлянщині і дві квартири у Львові.

Нагадаємо, до грудня 2017 року Франківський район очолював Тарас Гнида, якого Садовий призначив керівником Залізничної РА. Однак у березні Гниду викрили на хабарництві та він написав  заяву на звільнення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.