Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

львівські маршрутки

Середа, 30 травня 2018, 16:09

На маршрутки Львова Садовий виділив більше 120 мільйонів

львівські маршрутки

У травні Андрій Садовий виділив для АТП-1 понад 121 млн грн.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №242 від 30 травня 2018 року.

Андрій Садовий розпорядився виділити з бюджету Львова 121,6 млн грн для комунального АТП-1.

"Управлінню фінансів департаменту фінансової політики провести фінансування управління транспорту департаменту житлового господарства та інфраструктури за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова в сумі 121 653 874,22 грн. Перерахувати кошти як внески до статутного капіталу ЛК АТП №1", – йдеться у документі.

Контроль за виконанням розпорядження поклали на заступника міського голови Львова з фінансово-економічних питань Геннадія Васьківа.

Нагадаємо, на цей рік Львівська міськрада передбачила 143 млн грн для статутного фонду АТП №1. У березні Андрій Садовий виділив для АТП-1 та Львівелектротрансу більше 11 мільйонів гривень, а у квітні  – ще 2 млн грн.

Додамо, у лютому Львівська міська рада погодила створення АТП №2, оскільки робота АТП №1 зараз є фактично заблокованою через борги перед ЛАЗом. Станом на сьогодні суд вже арештував всі автобуси АТП-1, а не лише ті, які придбали у ЛАЗу в 2010 році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.