Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

водопостачання

Четвер, 31 травня 2018, 10:42

Львів'янам планують збільшити тарифи на воду на 40%

водопостачання

"Львівводоканал" розробив нові тарифи з водопостачання на 2019 рік.

Про це повідомляє ЛМКП "Львівводоканал".

"Львівводоканал" відкоригував тарифи на послуги з централізованого водопостачання для мешканців Львова на 2019 рік. Вартість водопостачання для різних категорій споживачів зросте від 31,4% до 42,8%.

Зокрема, для споживачів, які не є суб’єктами господарювання у сфері водопостачання та водовідведення, водоспоживання зросте на 42,8% і становитиме: централізоване водопостачання – 8,72 грн (без ПДВ); централізоване водовідведення – 6,65 грн (без ПДВ).

Натомість для споживачів, які є ліцензіатами з централізованого водопостачання та водовідведення (оптових споживачів) водоспоживання зросте на 31,4% і становитиме: централізоване водопостачання – 3,73 грн (без ПДВ); централізоване водовідведення – 1,67 грн (без ПДВ).

Як наголосили у ЛМКП "Львівводоканалі", основною причиною перегляду тарифів стало зростання витрат на електроенергію, на реагенти, на експлуатацію насосних агрегатів для підкачування води, а також підвищення зарплати працівникам підприємства.

Наразі нові тарифи має затвердити Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Нагадаємо, що тарифи на водопостачання у березні цього року зросли на 8-11%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.