Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Тарас Кучма

Понеділок, 4 червня 2018, 14:00

Мер Дрогобича побив активіста через Броницьке сміттєзвалище

Тарас Кучма

Тарас Кучма вимагав у мешканців району розблокувати сміттєзвалище в Брониці.

Про це повідомляє видання Дрогобич інфо.

Сьогодні вранці під час наради міський голова Дрогобича Тарас Кучма побив одного із мешканців району, який висловив незадоволення сміттєвою ситуацією, що склалася довкола сміттєзвалища в Брониці.

Зокрема, Кучма вдарив активіста через те, що останній був незгідний із рішенням мера про відмову від нарад, поки громада міста не розблокує Броницьке сміттєзвалище.

Зазначимо, ще з лютого мешканці села Брониця періодично заблоковують  дорогу до сміттєзвалища, куди звозять сміття з Дрогобича і яке знаходиться на балансі комунальної установи Дрогобицької міської ради "Комбінат міського господарства". Сміттєзвалище знаходиться у аварійному стані, раніше мешканці навколишніх сіл виступили із ініціативою його закрити.

А у березні минулого року мешканці цього села заблокували дорогу на сміттєзвалище через вантажівки із львівським сміттям.

Зазначимо, Тарас Кучма з Народного контролю (офіційно – безпартійний) на виборах 25 жовтня 2015 року став мером Дрогобича, голова дрогобицької організації "Дрогобицький майдан", лікар-реаніматолог Догобицької першої міської лікарні (1996-2015 рр.) та начальник медичної служби батальйону імені генерала Кульчицького (з січня 2015 року).

У 2016 році він задекларував 171 тис грн доходу, дві квартири та земельні ділянки, будинок і дачу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.