Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

володимир Крот

прес-служба Укрзалізниці

Вівторок, 5 червня 2018, 17:27

Новим керівником Львівської залізниці став Крот

володимир Крот

Керівник "Укрзалізниці" Євген Кравцов представив трудовому колективу регіональної філії "Львівська залізниця" нового керівника.

Про це повідомила прес-служба "Укрзалізниці".

Сьогодні в управлінні "Львівської залізниці" відбулася зустріч в.о. голови правління ПАТ "Укрзалізниця" з трудовим колективом Львівської магістралі, під час якої Євген Кравцов представив залізничникам Володимира Крота в якості директора виконавчого регіональної філії. На цій посаді Володимир Крот має забезпечити стабільну та ефективну роботу регіональної філії "Львівська залізниця".

"Значення стабільної роботи Львівської залізниці в структурі ПАТ "Укрзалізниця" важко переоцінити, – зазначив Євген Кравцов. – За кілька попередніх років суттєво зросли і продовжують збільшуватися обсяги вантажних потоків, що прямують на експорт через прикордонні переходи в європейські країни, очевидною є висока залежність економіки від того, наскільки якісно працює залізниця. Якщо колись у нас виникали проблеми з ритмічним пропуском поїздів у напрямку портів, то нині така проблема, власне, на Львівській залізниці. До її розв’язання була прикута увага правління та всього центрального апарату ПАТ "Укрзалізниця". Зрозуміло, що комплекс проблем технічного, експлуатаційного характеру доповнювала і певна невизначеність у кадрових питаннях на рівні керівництва залізниці. Тож ми вирішили в такий спосіб дати конкретний посил трудовому колективу до мобілізації всіх зусиль на виконання поставлених завдань під керівництвом постійного досвідченого керівника. З цією метою я підписав наказ про призначення директором виконавчим регіональної філії «Львівська залізниця» Крота Володимира Степановича."

Нагадаємо, попереднім керівником "Львівської залізниці" був Іван Груник, якого звільнили у січні.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.