Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

УПЦ КП у Львові

Четвер, 7 червня 2018, 13:22

У Личаківському районі Львова побільшає церков

УПЦ КП у Львові

Релігійна громада УПЦ КП отримала дозвіл на на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. К. Левицького.

За це рішення проголосували 50 депутатів Львівської міської ради, – повідомляє кореспондент Варіантів з сесії Львівської міської ради.

Рішенням надано дозвіл релігійній громаді парафії Ікони Пресвятої Богородиці Скоропослушниці Личаківського району Львова Української православної церкви Київського патріархату проекту землеустрою щодо відведення земель-ної ділянки на вул. К. Левицького (навпроти будинку № 67-а). Площа цієї зе-мельної ділянки – 0,15 га. Земллю надано в постійне користування для будівництва та обслуговування храму.

Парафії Ікони Пресвятої Богородиці Скоропослушниці Личаківського району Львова доручено здійснити реєстрацію речового права на земельну ділянку.
також громаді надано цілодобовий доступ до існуючих на території ділянки інженерних мереж для їх ремонту та орелбслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні згідно з вимогами інженерних служб міста і не чинити перешкод при будівництві нових інженерних мереж.

Додамо, що 2 роки тому ЦПЦ КП отримала  дозвіл на будівництво церкви у Сихівському районі Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.