Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

площа Ринок

П'ятниця, 8 червня 2018, 11:00

Міськрада Львова продасть три приміщення на площі Ринок

площа Ринок

Загалом планують виставити на аукціон 13 нежитлових приміщень у різних районах міста.

Про це повідоила прес-служба управління комунальної власності Львівської міської ради.

Вчора на сесії Львівської міськради депутати прийняли рішення про продаж на аукціоні 13 комунальних нежитлових приміщень.

Йдеться про приміщення у центрі Львова на пл. Ринок, 12, пл. Ринок, 13, пл. Ринок, 38, а також приміщення на вул. Варшавська, 1, вул. Тернопільська, 1-а, вул. Б. Хмельницького, 146, пл. Святого Теодора, 11, вул. Замарстинівська, 41, вул. Героїв Майдану, 28, вул. Жовківська, 47-а, вул. Зеленій, 42, вул. Й. Коциловського , 10, вул. Ткацькій, 27

За словами в.о. начальника управління комунальної власності міськради Світлани Рубель, усі ці приміщення продадуть через електронну систему Pro Zorro.

Нагадаємо, у лютому міськрада вирішила виставити на продаж нежитлові приміщення на пл. Ринок, 19, 20, 21.

Також раніше управління комунальної власності оприлюднило перелік орендарів, які користуються майном, що є власністю територіальної громади Львова і заборгованість яких сягає понад 4 місяці та становить більше 50 тис грн.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.